Impro-sarjakuvasta:

- Vuorossa olevan piirtäjän nimen perässä on päivämäärät jona aikana sivu on oltava valmis
- Vuorosta skipattu on kursivoitu, pallo nimen perässä tarkoittaa varoitusta (kolme peräkkäistä varoitusta ja lentää ulos sarjakuvasta).
- Rivin viimeisenä jos näkyy kynän kuva, se tarkoittaa sitä, että piirtäjä on piirtänyt tällä kierroksella.

- Piirtäjät voivat palauttaa uuden sivun tai sivut piirtäjien omassa osiossa olevan lomakkeen avulla kohdassa "Lähetä uusi sivu". Jos olet piirtänyt useamman sivun kuin yhden, voit lisätä toisen sivun osoitteen vaikka terveiset kohtaan. Muista aina ladata sivusi johonkin päin internettiä, jotta ylläpito saa sivun päivitettyä kohdilleen.
Säännöt:

- Tekotapa: Vapaa, kunhan sivusta tunnistaa hahmot ja tapahtumat
- Hahmot:
Piirtäjällä saa olla enintään 3 hahmoa, joista yksi on päähahmo, toinen tärkeämpi sivuhahmo ja kolmas sivuhahmo. Kolmannella ei ole kauhean suurta roolia Kahta samaa lintua ei saa olla tässä sarjakuvassa ja hahmon nimen täytyy olla linnun mukaan
- Muiden piirtäjien hahmot: Et voi vahingoittaa kuolettavasti toisen hahmoa, jos haluat varmistaa voitko tehdä jotain toisen hahmolle, voit kysyä sitä hahmon omistajalta Hahmosi ei kuitenkaan saa olla kuolematon ja uhmata ns. fysiikanlakeja joita tunnemmme!
-Piirtoaika: Piirtäjillä on aikaa 14 päivää omalla vuorollaan, kunnes vuoro vaihtuu toiselle. Lisäaikaa saa maksimissaan 7 päivää ja tätä on pyydettävä erikseen vieraskirjassa ennen vuoron päättymistä. Vuoro vaihtuu aina puolen yön aikaan deadline päivänä! Myöhästyksestä vuoro vaihtuu aikarajan umpeutuessa seuraavalle piirtäjälle ja saa merkinnän nimensä perään skippauksesta
- Skippaus: Skippaamisesta saa merkinnän jos et pysty piirtämään vuorollasi. Merkinnän voi välttää, jos tietää etukäteen ettet pysty piirtämään sivua omalla vuorollasi tai todella painavalla syyllä. Ilmoitus skipistäsi täytyisi mielellään tulla ennen vuorosi alkamista, jotta merkintää ei tulisi. Kolmesta PERÄKKÄISESTÄ skippauksesta poistetaan piirtäjä sarjakuvasta!

Eli on hyvä pitää mielessä, että kun olet liittynyt sarjakuvamme tekoon - on sinulla velvollisuus seurata sivustolla olevia päivityksiä. Näin pidät huolta siitä, että huomaat vuorosi ajoissa ja saat oman sivusi tehtyä! Se on vähintä millä voit varmistaa pysyvän paikkasi sarjakuvassa!

Piirtämään?

Tällä hetkellä emme hae uusia piirtäjiä.


Piirtovuorot:

Piirtäjä Deadline / Piirsi

SaQe
TAUOLLA

Iarany
02.04.2018

Zerwolf
--.--.2018

SobiMoppi
--.--.2018

Kirjaudu sisäänUusin sivu:


© Zerwolf


Liittynyt piirtäjäksi vuonna 2015Vuoro:

TAUKOmoi

K9-birds löytyy nyt myös deviantArtista!